Groei in zelfvertrouwen bij kinderen

Je wilt dat je kind beschikt over een gezonde dosis zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend, mede door verschillende factoren. Kinderen kunnen aan zichzelf twijfelen, zich vergelijken met anderen of vooral letten op wat er niet goed gaat. In onze snelle, op prestaties gerichte maatschappij is het voor een kind een uitdaging om zichzelf staande te houden en is zelfvertrouwen vaak iets wat te veel ontbreekt. 

Breinbaas helpt

Breinbaas werkt van binnenuit aan een positief zelfbeeld en zelfvertrouwen. Een Breinbaas weet, voelt, ervaart en beleeft dat hij of zij goed genoeg is, en dat dit van binnenuit komt. Zelfvertrouwen opbouwen is een innerlijke taak; je hebt feitelijk niemand anders nodig en ook geen prestaties. Je bent al uniek genoeg als jezelf!

Breinbaas werkt door middel van hypnose en visualisatietechnieken aan een krachtige innerlijke wereld. Onze missie voor de volgende generatie is een diepgeworteld gevoel van eigenwaarde. Het gaat erom je hart te volgen, je eigen pad te bewandelen, je passies te omarmen en ondertussen te leren van fouten, terwijl je lief bent voor jezelf. Ontdek je eigen waarde, vind je talenten en vooral, doe wat je leuk vindt.

Breinavonturen

Kinderen gaan aan de slag met Breinbaas door gebruik te maken van hun fantasie en verbeeldingskracht. Door de vijf fundament breinavonturen leren ze basisvaardigheden zoals ademhalingstechnieken, het omgaan met emoties, het zich krachtig en sterk voelen, en het aanboren van hulpbronnen. Deze basisvaardigheden zijn nodig bij de opbouw van zelfvertrouwen. Kinderen luisteren bij voorkeur gedurende twee weken dagelijks hooguit 15 minuten naar de breinavonturen. Daarna weten de meeste breinbazen zelf wanneer en hoe ze Breinbaas het beste kunnen toepassen. Na de fundamentencursus zijn er aanvullende modules beschikbaar, die thematisch gekozen kunnen worden. De vijf fundament breinavonturen zullen een goede basis leggen, wat het zelfvertrouwen van jouw kind zal doen groeien! 

Waarom langer wachten?

Je kunt direct starten met Breinbaas! Gewoon thuis, wanneer het voor jouw kind uitkomt. Niemand hoeft het te weten, er hoeven geen lessen door gemist te worden of afspraken voor gemaakt te worden. Dat is de Breinbaas Academy!

Als je na het lezen van deze blog nieuwsgierig bent geworden naar wat de breinavonturen voor jouw kind kunnen betekenen, wacht dan niet langer en ontdek de mogelijkheden van de fundamentcursus. Help jouw kind zelf groeien in zijn of haar zelfvertrouwen!

Breinbaas, 8 jaar 

“Mijn dochter vindt de breinavonturen geweldig. Ze noemt het mediteren voor het slapen gaan om een Breinbaas te worden. Ik merk aan haar dat ze met name minder moeite heeft om nieuwe dingen te proberen. Een half jaar heeft haar skateboard in de gang gestaan, maar nu is ze iedere dag aan het oefenen. Ze geeft niet op, wordt er steeds beter in en het wordt leuker en leuker! Erg fijn om haar zo trots te zien genieten buiten!”

Inspiratie

Laatste blog berichten

Rechtstreeks contact met Dominiek of een vraag?

Breinbaas

Wordt jouw kind een breinbaas?

EINDEXAMEN MODULE

Eindexamen stress?

Nieuw: Eindexamen Module
Deze module helpt jou afstuderen als een (Brein)baas!