Let’s work
together!

We werken graag samen aan een wereld veerkrachtige Breinbazen!

         We hebben 2 aantrekkelijke opties voor samenwerking;

  1. Als professional kunt u een Breinbaas pakket aanschaffen voor een gereduceerd groepstarief. Hiermee krijgt u toegang tot een eigen dashboard voor uw organisatie waar u leerlingen of cliënten toegang tot het aanbod kunt geven. Zij krijgen dan een welkomstmail met toegang tot de app. Vanuit deze app zijn alle modules te beluisteren. Dominiek zal jullie vanuit de Academy begeleiden. De genoemde aantallen zijn richtlijnen, voor een specifieke offerte kunt u altijd contact opnemen via het contactformulier.

  2. Wordt Breinbaas Ambassadeur en maak gebruik van ons Breinbaas Licentie programma. Wanneer ouders via jouw Breinbaas aanschaffen ontvang jij 30% voor het begeleiden en ondersteunen van het aanbod. Hiervoor word je ondersteund met deskundigheidsbevordering vanuit de Academy en support van Dominiek.

Breinbaas is uitermate geschikt om kinderen preventief aan te bieden, maar ook bijvoorbeeld als aanbod om een wachttijd te overbruggen. Breinbaas kan een krachtige aanvulling op lopende therapietrajecten zijn en kan ook goed als nazorg ingezet worden. Op scholen tijdens time out momenten of kinderen die het moeilijk hebben extra ondersteunen.

In het pakket zit inbegrepen:
  • Professioneel Dashboard met inzichten
  • Per deelnemer voor altijd toegang tot de Breinbaas Fundament cursus
  • Whats App support met GZ psycholoog voor vragen en casuïstiek overleg
  • Deskundigheidsbevordering over kracht van taal en methodiek achter Breinbaas
  • Jaarlijkse Q&A, live online en als replay te zien en te beluisteren

 

Breinbaas Ambassadeur

Sluit je aan bij het Breinbaas Licentie Programma en word Breinbaas Ambassadeur.

Wil jij verdieping geven aan je behandelingen en je cliënten of leerlingen adviseren en begeleiden in de basismodule van de Breinbaas methodiek? Ben je enthousiast over ons en wil je graag meewerken aan onze missie een veerkrachtige generatie Breinbazen op te richten?

We geven ze de juiste tools om met uitdagingen om te gaan en motivatie om hun dromen en hart te volgen. Ben je benieuwd naar verhalen van andere Breinbaas Ambassadeurs die je voor gingen? Deze lees je hier. Jouw hulp is nodig en je bent enorm welkom in team Breinbaas!

Breinbaas Fundament

Breinbaas Professional 40 Breinbazen

2,495.00

Breinbaas Professional 20 Breinbazen

1,495.00

Breinbaas Professional 10 Breinbazen

850.00

Word jij een echte Breinbaas ambassadeur?