Breinbaas Ambassadeur Vidasense

Met veel genoegen en trots vertel ik jullie in deze blogpost over de samenwerking met Vidasense (Helmond en Eindhoven) en Breinbaas. Ik werk al geruime tijd in deze kleinschalige, laagdrempelige psychologiepraktijk in Helmond, samen met onder andere een orthopedagoog, GZ-psycholoog, hypnotherapeut, NLP-trainer en eigenaar Jos Frederiks. Als hypnotherapeut heeft Jos jarenlange ervaring en kent hij de kracht van hypnose. Om deze reden bieden wij aan elk kind en elke jongere nu ook Breinbaas aan voor thuis. Hierdoor merken we dat behandelingen vlotter verlopen en bieden we cliënten ook exclusieve nazorg, omdat ze voor altijd toegang houden tot de breinavonturen en er zo altijd op kunnen terugvallen

Hoe werkt het Breinbaas Ambassadeurschap?

Vidasense heeft zich aangemeld voor het Breinbaas Ambassadeurschap. Zij hebben zich aangemeld voor ons Affiliate systeem en krijgen zodoende een eigen persoonlijke bestellink. Met deze link krijgen cliënten van Vidasense 50% korting op het gehele Breinbaas-aanbod! Vidasense ontvangt hiervoor 30% van de omzet als vergoeding voor het begeleiden van het traject, het verstrekken van uitleg en het monitoren van de Breinbaas-cursus. In de praktijk is dat weinig werk, het aanbod wijst voor zich en is zo makkelijk mogelijk gemaakt!

Succesvolle resultaten

We hebben al verschillende voorbeelden gezien van succesvolle behandelingen in combinatie met het Breinbaas traject. Kinderen en ouders merkten snel effect op allerlei vlakken, zoals beter slapen, vrolijker zijn en steviger in hun schoenen staan. Ook rapporteerden jongeren een positiever zelfbeeld en konden ze toch ontspanning vinden, zelfs in moeilijke tijden.

Join us!

VidaSense streeft ernaar bij iedere cliënt een positief onuitwisbare indruk achter te laten. Deze indruk wordt gecreëerd doordat mensen zich thuis voelen bij VidaSense en er zichzelf mogen zijn.
Bekijk het gehele aanbod en het team op de website, www.vidasense.nl. Ook voor volwassenen zijn er verschillende ervaren therapeuten die met hypnose werken.

Heb je ook interesse in het Breinbaas Ambassadeurschap? Laat het ons weten! 

We hebben laagdrempelige instapmogelijkheden en komen heel graag met je in contact!

Inspiratie

Laatste blog berichten

Rechtstreeks contact met Dominiek of een vraag?

Breinbaas

Wordt jouw kind een breinbaas?