Nieuw: De Breinbaas Winter Special

Een Breinbaas avontuur voor groot en klein

Ho Ho Ho, het is de tijd van het jaar! We gaan het jaar bijna afsluiten en daar hoort een kerst & eindejaars breinavontuur bij.

We nemen je mee naar de magische boekenkast, waar je het afgelopen jaar eens doorloopt, opruimt wat je niet meer nodig hebt en bedenkt welke herinneringen je wilt bewaren. Én, we nemen een kijkje in de toekomst. Onze muzikanten hebben gebruik gemaakt van prachtige instrumenten voor een warm kerstgevoel in dit luisteravontuur. Maak je klaar voor een unieke en betoverende editie van dit Breinbaas luisteravontuur! Laat je betoveren door de Breinbaas magie en ontvang het mp3-bestand direct. Zo kun je het doorsturen naar al je vrienden en familie. Aan iedereen die wel een ontspanmoment kan gebruiken en een opgeruimd hoofd. Lets spread the magic!

Deze unieke winter editie is eenmalig los te koop en direct te beluisteren als mp3. Leeftijd: 8 – 80 jaar.

Bestel de winter editie:

9.95(Incl. BTW)
BESTEL NU

Beluister hier een kort stukje van de winter editie:

Ontwerp zonder titel

Bekijk ook onze andere producten:

Breinbaas Fundament Adolescenten cursus
5 Breinavonturen van ongeveer 15 minuten die in een reeks beluisterd worden.
125.00(incl. BTW)
Breinbaas Fundament Puber Cursus
5 Breinavonturen, 1 bonustrack, en oneindige toegang tot de modules
125.00(incl. BTW)
Breinbaas Fundament Cursus
5 Breinavonturen voor kinderen, 1 oudermeditatie, een werkboek en toegang tot de leeromgeving.
125.00(incl. BTW)

Dit zeggen de Breinbaas kinderen:

Manon, 15 jaar
"Ik begon met Breinbaas toen ik me echt niet lekker in me vel voelde en vanaf de dag dat ik begon met luisteren viel ik al heel fijn in slaap en zo werd ik de volgende ochtend ook wakker. Ik heb heel veel geleerd van Breinbaas en voel ik me nu heel erg lekker in mijn vel!"
Philein, 10 jaar
"Het valt me op dat ze meer geaard is, dat ze steviger met haar voeten op de grond staat. Als er nu in de ochtend iets niet loopt zoals zij wil, kan ze daar mee omgaan terwijl dat voorheen tot heftige emoties had geleid. We zitten op een Breinbaas al een heel eind op de goede weg!"
Mees, 9 jaar
" Onze zoon heeft ontzettend veel gehad aan het luisteren van de Breinbaas verhalen. Hij kon beter in slaap vallen, leerde omgaan met angstige momenten en durfde zijn verdriet met ons te delen. We zijn de Breinbaas verhalen eeuwig danbaar. Ze hebben onze zoon geholpen om weer vrolijker in het leven te staan. "
Koen, 12 jaar
"Ik durfde niet goed te gaan slapen omdat ik me dan raar voelde. Als mama er bij kwam liggen, was dat gevoel weg en kon ik wel slapen. Omdat ik dat niet meer wilde, ben ik begonnen met Breinbaas en dat hielp snel en goed. Ik sliep meestal al voordat het verhaal stopte en toen ik 2 keer had geluisterd ben ik eigen verhalen in mijn hoofd gaan verzinnen. Het gevoel is nu weg, ik heb het gewoon niet meer… "
Valentijn, 8 jaar
"Ik had heel erg pijn aan mijn vinger omdat ik tussen de deur had gezeten. Ik wilde eigenlijk niet echt perse Breinbaas luisteren, maar ik deed het toch omdat er niks anders was wat kon helpen. Ik vond het een gek verhaal, over een helper die naar binnen gaat en pijn weg doet, maar het hielp eigenlijk wel.."
Bo, 12 jaar
"ik kon al een week niet lekker slapen kon toen zei mama dat ik breinbaas kon luisteren en het hielp goed en als ik het voor het slapen luisterden sliep ik altijd beter want het is heel rustgevend en dan val ik in slaap en kon de verhalen vaak niet helemaal afluisteren omdat ik dan al in slaap was"
Broers van 12 en 16 jaar
"Wij wisten in het begin echt niet wat we ervan moesten verwachten, maar toen we de instructie filmpjes uitvoerden kwamen wij flink tot rust en dit helpt ons nog steeds veel, vooral op school omdat wij daar vaak stress hebben voor het leren van schoolvakken en de cursus heeft ons hier enorm bij geholpen om hier weer motivatie voor te hebben."
Mijntje, 7 jaar
“Mijn dochter vindt de breinavonturen geweldig. Ze noemt het mediteren voor het slapengaan om een Breinbaas te worden. Ik merk aan haar dat ze met name minder moeite heeft om nieuwe dingen te proberen. Een half jaar heeft haar skateboard in de gang gestaan, maar nu is ze iedere dag aan het oefenen. En ze geeft niet op, wordt er steeds beter in en het wordt leuker en leuker. Erg fijn om haar trots te zien genieten buiten”
Vorige slide
Volgende slide

Breinbaas Fundament

De Breinbaas Fundament (leeftijd 8-12 jaar) cursus bestaat uit:

Breinbaas

5 Breinavonturen van max 15 minuten die in een reeks van 2 x 5 dagen geluisterd mogen worden, waarna je een oneindig toegang houdt tot de oefeningen. Hoe vaker de oefeningen geluisterd worden, hoe sterker het effect. 

Breinbaas

Een werkboek voor ouders met informatie over de oefeningen waar de kinderen naar luisteren, uitleg over Hypnose en de kracht van woorden én als bonus, een oudermeditatie om zelf ook de magie te ervaren!

Na deze basis zijn er mogelijkheden tot verdiepende en specifieke modules. Deze komen eind september beschikbaar via de website middels een speciaal klantenportaal.

Let op: Breinbaas Fundament is een preventief aanbod! Het is geen therapie en niet bedoeld als vervanging daarvan, wel kan het een mooie aanvulling zijn in lopende trajecten. Twijfel je? Raadpleeg dan Dominiek via het contactformulier.

Heb je een verzoek voor een specifieke module? Stuur ons een bericht.

Wordt jouw kind een breinbaas?