Eindexamen stress?
Breinbaas helpt!

Nieuw: Eindexamen Module

Deze module helpt jou afstuderen als een (Brein)baas!

Eindexamens. Het woord alleen al kan angst en paniek veroorzaken bij menig student. Het verlangen om de school te verlaten, de drang om die felbegeerde propedeuse te behalen, het brandende verlangen naar succes. Maar hoe meer we ons inzetten, hoe meer we worstelen met stress en negatieve gedachten die onze weg naar succes belemmeren. Het uitstellen van studeren, de twijfel over onze capaciteiten en de gevreesde black-outs tijdens cruciale momenten; het lijkt alsof stress altijd op de loer ligt.

Naast kennis is een positieve mindset van onschatbare waarde tijdens eindexamens. Het vermogen om vertrouwen en rust te cultiveren in het aangezicht van uitdagingen is cruciaal voor succes. Het is als het ware het kunnen ruiken van dat verlossende papiertje, het zien van die voldoende op het blad voordat de pen het raakt.

Vanuit Breinbaas hebben we een speciale module ontwikkeld om (eind)examenkandidaten te helpen bij een optimale mentale voorbereiding. Door middel van hersentraining met medische hypnose, richten we ons op het optimaliseren van je brein om met vertrouwen en kalmte je toetsen of tentamens te maken. Het gaat niet alleen om praten, maar om voelen en visualiseren, om toegang te krijgen tot het krachtige onderbewustzijn.

Met de Breinbaas Examen Module word je begeleid door 4 audiofragmenten die je helpen om negatieve overtuigingen los te laten en positieve te installeren, je brein te sturen naar het gewenste resultaat en je in contact te brengen met een ontspannen staat van zijn. Het doel is simpel: een ‘het kan wel’ mindset verkrijgen, want jij hebt alle wijsheid al in je.

De Eindexamen Module bevat:

4 hypnose meditaties om...

- Vol vertrouwen naar je examen te gaan
- Afscheid te nemen van belemmerende overtuigingen
- De succeservaring te visualiseren
- Final powertalk

BONUS track 1

Motivatie audio, om je brein optimaal voor te bereiden op het leren!

Bonus track 2

De '3 wijsheden' audio , ter ondersteuning voor keuzes die je de komende jaren gaat maken.

Weg met die examenstress!

Met de Breinbaas Examen module luister je naar 4 audio bestanden die je diep van binnenuit helpen om:

  • Negatieve overtuigingen los te laten en positieve te installeren
  • Je brein als navigatie mee te nemen naar het gewenste resultaat
  • Je in contact te brengen met een ontspannen staat in jezelf die je op elk gewenst moment weer op kunt roepen
  • Gemotiveerd aan de slag te gaan en een ‘het kan wel’ mindset te verkrijgen, want dát is de waarheid! Je hebt alle wijsheid al in je en jij kunt veel meer dan je zelf denkt.

Beluister hier een kort stukje van de eindexamen editie:

Hallo diploma!

Deze module helpt jou afstuderen als een (Brein)baas!

Begin 3 à 4 weken voor je examen met dagelijks luisteren naar 1 audio fragment en neem je brein mee naar wat je wél wil. Visualiseer hoe je rustig en kalm je examen maakt, hoe je bij al je informatie kunt die opgeslagen is en neem afscheid van alle zaken die je belemmeren om in je volledige potentieel je examen te maken! Laat je brein geloven dat het al geslaagd is. Kortom, word een Breinbaas!

breinbaas-logo.svg

Bekijk ook onze andere producten:

Breinbaas Fundament Adolescenten cursus
5 Breinavonturen van ongeveer 15 minuten die in een reeks beluisterd worden.
125.00(incl. BTW)
Breinbaas Fundament Puber Cursus
5 Breinavonturen, 1 bonustrack, en oneindige toegang tot de modules
125.00(incl. BTW)
Breinbaas Fundament Cursus
5 Breinavonturen voor kinderen, 1 oudermeditatie, een werkboek en toegang tot de leeromgeving.
125.00(incl. BTW)

Dit zeggen de Breinbaas kinderen:

Manon, 15 jaar
"Ik begon met Breinbaas toen ik me echt niet lekker in me vel voelde en vanaf de dag dat ik begon met luisteren viel ik al heel fijn in slaap en zo werd ik de volgende ochtend ook wakker. Ik heb heel veel geleerd van Breinbaas en voel ik me nu heel erg lekker in mijn vel!"
Philein, 10 jaar
"Het valt me op dat ze meer geaard is, dat ze steviger met haar voeten op de grond staat. Als er nu in de ochtend iets niet loopt zoals zij wil, kan ze daar mee omgaan terwijl dat voorheen tot heftige emoties had geleid. We zitten op een Breinbaas al een heel eind op de goede weg!"
Mees, 9 jaar
" Onze zoon heeft ontzettend veel gehad aan het luisteren van de Breinbaas verhalen. Hij kon beter in slaap vallen, leerde omgaan met angstige momenten en durfde zijn verdriet met ons te delen. We zijn de Breinbaas verhalen eeuwig danbaar. Ze hebben onze zoon geholpen om weer vrolijker in het leven te staan. "
Koen, 12 jaar
"Ik durfde niet goed te gaan slapen omdat ik me dan raar voelde. Als mama er bij kwam liggen, was dat gevoel weg en kon ik wel slapen. Omdat ik dat niet meer wilde, ben ik begonnen met Breinbaas en dat hielp snel en goed. Ik sliep meestal al voordat het verhaal stopte en toen ik 2 keer had geluisterd ben ik eigen verhalen in mijn hoofd gaan verzinnen. Het gevoel is nu weg, ik heb het gewoon niet meer… "
Valentijn, 8 jaar
"Ik had heel erg pijn aan mijn vinger omdat ik tussen de deur had gezeten. Ik wilde eigenlijk niet echt perse Breinbaas luisteren, maar ik deed het toch omdat er niks anders was wat kon helpen. Ik vond het een gek verhaal, over een helper die naar binnen gaat en pijn weg doet, maar het hielp eigenlijk wel.."
Bo, 12 jaar
"ik kon al een week niet lekker slapen kon toen zei mama dat ik breinbaas kon luisteren en het hielp goed en als ik het voor het slapen luisterden sliep ik altijd beter want het is heel rustgevend en dan val ik in slaap en kon de verhalen vaak niet helemaal afluisteren omdat ik dan al in slaap was"
Broers van 12 en 16 jaar
"Wij wisten in het begin echt niet wat we ervan moesten verwachten, maar toen we de instructie filmpjes uitvoerden kwamen wij flink tot rust en dit helpt ons nog steeds veel, vooral op school omdat wij daar vaak stress hebben voor het leren van schoolvakken en de cursus heeft ons hier enorm bij geholpen om hier weer motivatie voor te hebben."
Mijntje, 7 jaar
“Mijn dochter vindt de breinavonturen geweldig. Ze noemt het mediteren voor het slapengaan om een Breinbaas te worden. Ik merk aan haar dat ze met name minder moeite heeft om nieuwe dingen te proberen. Een half jaar heeft haar skateboard in de gang gestaan, maar nu is ze iedere dag aan het oefenen. En ze geeft niet op, wordt er steeds beter in en het wordt leuker en leuker. Erg fijn om haar trots te zien genieten buiten”
Previous slide
Next slide

Wordt jouw kind een breinbaas?