Boekenweek special

Deze week is het boekenweek en ik kan niet anders dan er dol op zijn! Met de Boekenweek willen we zo veel mogelijk mensen inspireren met verhalen en boeken die écht bij ze passen, en die ze nog niet eerder ontdekt hadden. Via deze blog help ik hier graag aan mee! Ik neem jullie mee in een kijkje naar mijn persoonlijke favorieten boeken van het moment en ik nodig jou uit om hetzelfde te doen. Welk boek mogen we absoluut niet missen?

Kinderfavorieten

Professor Grutjes zoekt de uit-knop

Een van mijn favoriete kinderboeken, is “Professor Grutjes zoekt de uit-knop” van Debbie van Osch – Voorhaar en Chantalle Weemaes. Dit boek, boordevol actiestofjes en het belang van ontspanning, is niet alleen een must-read voor kinderen, maar ook een waardevolle bron voor kindercoaches en psychologen.  

Een tijdje geleden heb ik een geweldig interview met Debbie en Chantalle gehouden. Deze video is onderaan deze pagina te vinden!

Verdwaal in de Magie van Fabians Feest

Een ander favoriet kinderboek, is: “Fabians Feest”. Dit is naar mijn mening zonder twijfel het mooiste kinderboek ooit. Of je nu werkt met visualisatie of hypnose, dit boek is een prachtige viering van verbeeldingskracht. Het is leuk om samen met kinderen te lezen, maar ik beloof je, als volwassene zul je er ook enorm van genieten, met zijn betoverende illustraties en hartverwarmende verhaal.

Favorieten voor de volwassenen

Inspiratie

Voor degenen die elke dag streven naar verandering en betekenis, is “Inspiratie” van Ap Dijksterhuis een absolute must-read. Dit boek onthult de wetenschap achter inspiratie en hoe je het kunt cultiveren, een waardevolle bron voor iedereen die het verschil wil maken.

Morgen stop ik echt

“Verandering is moeilijk als je niet begrijpt hoe je brein werkt”. Dat is waar “Morgen stop ik echt” van Esther ten Hove & Paul Smits over gaat. Dit boek biedt inzichten in het functioneren van ons brein en hoe we effectiever kunnen veranderen. Een essentieel boek voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Buiten de Comfortzone

Op zoek naar antwoorden

Het verhaal van Wiggert Meerman, genaamd “Op zoek naar antwoorden”, is een fascinerend verhaal over innerlijke vrede. Het neemt je mee op een reis door de Amazone, waar hij levenslessen ontdekt tijdens eeuwenoude rituelen met plantmedicijnen. Een prachtig boek dat je uitnodigt om buiten je comfortzone te treden en diepgaande inzichten te verkennen.

Vers van de Pers

Design Your Life van Michael Pilarczyk

Dit is het boek waarvan Michael Pilarczyk wenste dat hij het had gehad toen hij jonger was. “Design Your Life” is een onmisbare gids voor jongeren, die hen inspireert en helpt bij het vinden van richting in het leven. Een verfrissende kijk op het nastreven van doelen en het creëren van een leven vol vervulling.

Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd met mijn favoriete boeken. Ik ben ook erg benieuwd naar jullie aanraders! Dus heb je een boek waar je gelijk aan denkt? Aarzel niet om dit met me te delen! Via de knop hieronder kom je op mijn contactpagina uit.

Inspiratie

Laatste blog berichten

Rechtstreeks contact met Dominiek of een vraag?

Breinbaas

Wordt jouw kind een breinbaas?

EINDEXAMEN MODULE

Eindexamen stress?

Nieuw: Eindexamen Module
Deze module helpt jou afstuderen als een (Brein)baas!