Word Breinbaas
ambassadeur!

We werken graag samen aan een wereld veerkrachtige Breinbazen!

Breinbaas is uitermate geschikt om kinderen preventief aan te bieden, maar ook bijvoorbeeld als aanbod om een wachttijd te overbruggen. Breinbaas kan een krachtige aanvulling op lopende therapietrajecten zijn en kan ook goed als nazorg ingezet worden. Op scholen tijdens time out momenten of kinderen die het moeilijk hebben extra ondersteunen.

Word Breinbaas Ambassadeur en maak gebruik van ons Breinbaas Licentie programma. Wanneer ouders via jouw Breinbaas aanschaffen ontvang jij 30% voor het begeleiden en ondersteunen van het aanbod. Hiervoor word je ondersteund met deskundigheidsbevordering vanuit de Academy en support van Dominiek.

Breinbaas Ambassadeur
Breinbaas Ambassadeur

Sluit je aan bij Breinbaas en wordt een ware Ambassadeur

Wil jij verdieping geven aan je behandelingen en je cliënten of leerlingen adviseren en begeleiden in de basismodule van de Breinbaas methodiek? Ben je enthousiast over ons en wil je graag meewerken aan onze missie een veerkrachtige generatie Breinbazen op te richten?

We geven ze de juiste tools om met uitdagingen om te gaan en motivatie om hun dromen en hart te volgen. Ben je benieuwd naar verhalen van andere Breinbaas Ambassadeurs die je voor gingen? Deze lees je hier. Jouw hulp is nodig en je bent enorm welkom in team Breinbaas!

Wat houdt een Breinbaas Ambassadeur zijn in?

  • Je informeert en begeleidt jouw cliënten naar de eerste Fundament basismodule.
  • Je mag het product aanbieden tegen 50% van de verkoopprijs.
  • Jij betaalt maandelijks 9,95 voor de aansluiting op ons Licentie programma.
  • Per verkoop ontvang je 30% van de aankoopprijs. Concreet betekent dit voor een basismodule 15,50 voor elke ouder die Breinbaas via jou aankoopt. Je hebt inzicht in ons Licentie programma via inlog op de website en een duidelijk overzicht.
  • Facturering gaat automatisch eind van de maand.
  • Jij betaalt maandelijks 9,95 de aansluiting op ons Licentie programma.
  • Daarvoor ontvang je een jaarlijks verdiepend webinar, een maandelijkse nieuwsbrief met Q&A’s en deskundigheidsbevordering over Breinbaas en de wetenschappelijke achtergronden.
  • Online support/casuïstiek overleg van GZ psycholoog Dominiek of een ervaren collega.

Breinbaas Licentie

9.95 / maand

Breinbaas pakket op maat voor bedrijven

Past de Breinbaas licentie niet direct bij jouw bedrijf of organisatie? Geen zorgen, natuurlijk staan wij open om samen te kijken naar de mogelijkheden voor jouw cliënten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op met Dominiek via info@breinbaasacademy.nl

Word jij een echte Breinbaas ambassadeur?