Het aanbod van Breinbaas

Breinbaas is geen snelle oplossing, het is een levenswijze. Het is iets dat komt en gaat, iets wat je gebruikt wanneer je het nodig hebt. Daarom behoud je ook voor altijd toegang tot de aangeschafte modules.

Breinbaas fundament 

Je begint met het fundament, Breinbaas Fundament. Dit bestaat uit vijf audiohypnose-opnames die alle basistechnieken omvatten: diverse ademhalingstechnieken, oefeningen voor spier aan- en ontspanning, technieken om je hoofd leeg te maken en focus technieken. Ook zijn er verschillende visualisaties gericht op thema’s die belangrijk zijn voor elk kind, zoals zelfvertrouwen, het omgaan met negatieve gedachten, en het gevoel van competentie en eigenwaarde. Bovendien wordt er aandacht besteed aan het creëren van contact met een veilige plek binnenin jezelf.

Aanvullende modules

Het breinbaas fundament kun je vervolgens uitbreiden met aanvullende modules, welke verschillende thema’s bevatten en optioneel zijn, afhankelijk van de behoeften van het kind of de jongere. Voor deze nieuwe reeks van vijf modules hebben we het volgende samengesteld:

  • Zelfvertrouwen: Tijdens de reis met het paard doorkruisen we verschillende werelden om schatten te ontdekken die bijdragen aan het versterken van zelfvertrouwen.
  • Focus op je kracht: Ervaar dat alles wat je nodig hebt al in jou aanwezig is; we hoeven alleen maar contact te maken met deze innerlijke kracht.
  • Loslaten: Met behulp van de luchtballon ervaar je hoe het is om zaken vast te houden, maar ook hoe bevrijdend het voelt om alles los te laten.
  • Het helen van delen: In jouw magische bos ontdek je delen van jezelf die hulp nodig hebben om uiteindelijk weer harmonieus samen te smelten.
  • Voor jezelf kiezen: Tijdens een tocht naar de top van de berg moet je keuzes maken om je doel te bereiken en voor jezelf te kiezen.

Alle Breinbazen kunnen nu, na het volgen van de Basis Fundament cursus, zelf bepalen welke aanvullende modules ze nodig hebben.

Breinbaas bij medische problemen

Daarnaast bieden we ook een medisch programma aan, dat ingezet kan worden wanneer je kind zich moet voorbereiden op een operatie, last heeft van prikangst, of angstig is in het algemeen. Dit programma omvat ook visualisaties voor het verminderen van pijn, incidentele buikpijn en ondersteuning voor kinderen die moeite hebben met ontlasten. Verder hebben we een prachtige visualisatie waarmee je het vertrouwen in je eigen gezondheid kunt stimuleren. Het is belangrijk te weten dat vertrouwen in je gezondheid en positieve gedachten daarover daadwerkelijk een fysiek effect kunnen hebben!

Start met Breinbaas

Met de Breinbaas methode maken we dit proces laagdrempelig, digitaal, gemakkelijk en je kunt het gewoon vanuit huis doen, helemaal zelf! En het is nog leuk ook! Het empoweren van kinderen en jongeren: zelf voelen, zelf weten!

Interesse? Neem gerust contact op bij vragen of voor een oriënterend gesprek op dominiek@breinbaasacademy.nl

Let op: Breinbaas heeft een preventief karakter en is in te zetten bij milde klachten óf aanvullend op een behandeling, in dat geval wordt het begeleid door een coach/ behandelaar. 

Inspiratie

Laatste blog berichten

Rechtstreeks contact met Dominiek of een vraag?

Breinbaas

Wordt jouw kind een breinbaas?