Geef je kind vertrouwen, veerkracht & vleugels

Geef je kind vertrouwen, veerkracht & vleugels

Met de luisteroefeningen van Breinbaas wordt je kind de ‘baas’ van z’n eigen gedachten en gedrag

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat 95% van ons gedrag voortkomt uit ons onderbewustzijn. In dit deel van de hersenen zitten stevige overtuigingen die ons gedrag bepalen. Vaak een leven lang.

Negatieve gedachten als "ik hoor er niet bij" of "ik ben niet goed genoeg" kunnen ook het gedrag van jouw kind bepalen, zonder dat het daar controle over heeft. En dat is niet wat je als ouder voor je kind wilt.

Hoe fijn zou het zijn als je kind zelf de baas wordt van zijn onderbewuste brein en grip krijgt op gedachten en gedrag? Dat is precies wat Breinbaas doet.

200+

gebruikers

4675

keer beluisterd

Energie-Ring voor Bohdi

Bohdi raakte snel overprikkeld op school door drukte in de klas en prikkels op het schoolplein. Breinbaas hielp hem om zijn energie te bewaken. "Ik heb een ring van energie om mezelf heen gezet papa. En nu is het veel minder druk."

Diepe Ontspanning met Prachtige Muziek"

“Wauw, dat was echt suuuuuuuper fijn en rustgevend... Het is zo fijn dat je zo langzaam praat en die mooie muziek, zo kon ik me goed concentreren en voelen wat ik voelde.. En mama had de telefoon iets verder weg gelegd en toen leek het alsof er iemand overal om mij heen aan het praten was en dat was zó fijn.. Ik lag bijna echt te slapen.. We kunnen niet wachten op de volgende”

Ademhalen en Rust

Wonderbaarlijk hoe mijn zoon hier naartoe leeft. “Vanavond weer even luisteren, mam”. Heel bijzonder om te zien hoeveel effect het heeft. Even terug naar de basis… ademhalen en rust nemen.

De methode van Breinbaas

Met Breinbaas traint je kind het onderbewustzijn door hypnose, visualisatie en ademhalingsoefeningen. Dit klinkt misschien spannend, maar dat is het niet.

Het leerprogramma van Breinbaas bestaat uit 5 leuke en fijne luisteroefeningen van 15 minuten. Tijdens deze oefeningen traint je kind het onderbewuste brein en kan het zelf, onafhankelijk van wie of wat dan ook, een nieuwe realiteit creëren.

In mijn jarenlange ervaring als (kinder)psycholoog en hypnotherapeut heb ik keer op keer gezien hoe kinderen zo opbloeien, weerbaar worden en de regie over hun leven krijgen.

En dat gun ik elk kind.

Breinbaas is:

Toegankelijk

Effectief

Ontspannend

Leuk

“If you can dream it, you can do it”, zei Walt Disney al. En dat is precies waar Breinbaas kinderen bij helpt.

Breinavonturen: Groeien met Trots

“Mijn dochter vindt de breinavonturen geweldig. Ze noemt het mediteren voor het slapengaan om een Breinbaas te worden. Ik merk aan haar dat ze met name minder moeite heeft om nieuwe dingen te proberen. Een half jaar heeft haar skateboard in de gang gestaan, maar nu is ze iedere dag aan het oefenen! Ze geeft niet op, wordt er steeds beter in en het wordt leuker en leuker! Erg fijn om haar zo trots te zien genieten buiten :-)” – moeder van 8-jarige Breinbaas

Magische Avonturen met Breinbaas

Mijn kinderen zijn dol op Breinbaas. Samen luisteren we naar de meditaties voor het slapen gaan. Na het luisteren van deel 5 vroeg ik hen wat de helpertjes deden. Mijn zoon noemde dat hij negatieve gedachten in golfballen had gestopt en uit zijn hoofd had geslagen. Ook heeft de bezem de binnenkant van het lichaam schoongeveegd. Na 2 tot 3 reeksen van alle meditaties gaven ze beiden aan dat ze pauze wilde. Maar ik stel het af en toe voor als ik denk dat het helpend is. Soms vragen ze er zelf om. Mijn jongste, van 4 jaar, vroeg laatst ook naar Breinbaas en viel lekker in slaap na de eerste meditatie.

Magische Helpertjes Brengen Moed

Mijn kind van 6 vindt de Breinbaas meditaties heel interessant. Voor het slapen gaan luisteren we samen naar de meditaties. Deel 5, over de helpertjes gaf prachtige verhalen. Ik vroeg haar wat de helpertjes deden en ze vertelde me dat de helpertjes haar wondje op haar voet laten tintelen met sterrenstof. Dat gaf een fijn gevoel. Ook hoorde ik haar zeggen "mijn helpertjes kunnen alles, het zit gewoon in hun rugzak!" En ik weet niet of het door Breinbaas kan, maar ik zie mijn dochter ineens sprongen maken. Zo hoorde ik haar aan de rand van het zwembad zeggen "oke, ik kan het. Ik ga het gewoon doen." Waarna ze een koprol maakte in het water. Voor het eerst!

Start vandaag nog met de eerste aflevering van Breinbaas en help je kind zijn dromen waar te maken

Thank you! Your form has been successfully submitted.